Frihet och fiskeäventyr: Upptäck Ödevata FiskeCamp med hela familjen

bat-och-barn_kl familj barn_stolt barn4 familj2 barn3 barn_papa
Ödevata FiskeCamp välkomnar de yngsta som vill lära sig att fiska!

Sedan 2007 bjuder campen på äventyr i den "vilda" naturen och har blivit ett omtyckt resmål för barnfamiljer. Är ni på utflykt eller semester i Småland, är Ödevata den givna platsen för en spännande fiskedag!

Tack vare att du har flera sjöar att välja mellan finns det något som passar alla. Direkt inpå husknuten ligger vår "hemmasjö" Ödevaten som har flera stabila bryggor och fiskeplatser från land. Eftersom Ödevaten har massa med vikar och öar har du och din familj chans att tillbringa en heldag ute vid sjön i lugn och ro.

Vill ni upptäcker mer av det förtrollande sjölandskapet runt omkring så hyr vi ut båtar med eller utan motor, samt flytvästar för vuxna och barn.
Läs mer om vår service till er som vill fiska...

Vilka sjöar ni än väljer att bekanta er med väntar mycket glädje och fina minnen. Tänk även på att fiske innehåller så mycket mer än bara fiske! Tiden ni tillbringar tillsammans med att grilla och berätta fiskehistorier kombinerat med spänning i tillvaron gör fisket till ett äventyr för alla.

Våra erbjudanden

  • En dags fiske i Ödevaten från land:  60:-/familj
  • En dags fiske Ödevaten från land inkl. hyra utrustning 365:-/familj
  • En dags fiske på sjön Ödevaten  i båt med elmotor 410:-/familj (inkl. utrustning: 715:-/familj)
  • Barn och ungdomsgrupper: kontakta oss för pris och bokning.
  • GRATIS - Välkomna varje år på kristihimmelsfärdsdag - då firar vi alltid 1:a Metardagen och bjuder alla på gratis fiske och hyror av kanoter, båtar och kajaker.
  • Följ våra => aktuella events
familj_båt

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt!
En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön :) efter att ha fått en egen abborre på kroken!
(recension på TripAdvisor)


Karin Norling, Augusti 2016, reste med familjen.