collage_object2

Erbjudande till Ödevatas gäster

Välkommen till Ödevata och GoNatureTrip. Ödevata är en medlem av GoNatureTrip.com. GoNatureTrip är ett nätverk av små familjeföretag som arbetar tillsammans för att ge dig de bästa utomhus upplevelserna och aktiviteterna och lokala resetips i Sverige. Besök GoNatureTrip och upptäcka fler erbjudanden från GoNatureTrip medlemmar.

Uppdaterad: 26/06/2019

gäddfiske

Daylight

När ni hyr en husbil av Daylight Husbilscenter, så får ni:
  • Stå TRE nätter och betala för TVÅ här hos oss  på Ödevatas Camping (Gäller husvagn / ställplats)
Erbjudandet gäller vid visning av Daylights hyreskontrakt.


 

Upptäck Målerås
Gör en dagsutflykt till Glasbyn Målerås och upptäck historien om glasblåsning. Målerås har en massa kul familjeaktiviteter. När ni kommer genom Daylight så får ni en gratis detaljerad cykelkarta med färdbeskrivning och aktivitetskarta. 

bastuflotte

The Glass Factory erbjuder levande historisk guidning på svenska/engelska/tyska, bland unika föremål, spännande nutida konstglasutställningar, glasblåsning och demos i den levande hyttan och barnaktiviteter, glasmålning och gravyr för hela familjen, kafé och glasbutik. Ett besök på The Glass Factory är en upplevelse för hela familjen såväl som konstkännaren! Här finns något för alla.

Målerås Läder

Köp vackra läder väskor hos vår GoNatureTrip partner Målerås Läder.
  • Ni får 10% RABATT vid ett köptillfälle.
  • EN RUNDVISNING i deras läderproduktion.
Erbjudandet gäller vid visning av Ödevatas kvitto.
 

Rabatt på entrén

Bo på Ödevata och få 25% rabatt på entrén till The Glass Factory, Boda Glasbruk
Entré ordinarie pris 80 kr – Du som hotellgäst betalar enbart 60 kr – uppge Ödevata och ditt namn. Barn och ungdomar under 15 år, fri entré.

Museets omfattande glassamling ligger till grund för en utställning om Glasrikets uppkomst, utveckling och framtid. I vår basutställning ”Glasriket Forever 2.0!” tas ni med på en tur genom Glasrikets historia där ni möter konstnärerna, glasarbetarna och givetvis glaset från de olika glasbruken. De övriga utställningarna erbjuder både historiska tillbakablickar och det allra senaste inom området glas. www.theglassfactory.se

Natur och nytta, nöje och njutning
Låt er föras - och förföras - i naturens hemliga rum med ett "Romantikpaket"!
Vi samarbetar med Spetsmåla gård, ett naturnära företag som satsar på det goda livet och upplevelser i naturen. Carina Evaldsdotter tar med er på vildmarksguidningar med mycket kunskap om naturens ressurser. Hon erbjuder dessutom en bredd av aktiviteter kring hälsa, skönhet, odling och ekologisk jordbruk.