Vår nya logga
Kolla in vår nya hemsida!
Där hittar du vår senaste information och erbjudande. Klicka här!

Frihet och fiskeäventyr: Upptäck Ödevata FiskeCamp med hela familjen

loading...
Ödevata FiskeCamp välkomnar de yngsta som vill lära sig att fiska! Fiske är en perfekt aktivitet för barn.

Sedan 2007 bjuder campen på äventyr och upplevelser i den "vilda" naturen och har blivit ett omtyckt resmål för barnfamiljer. Är ni på utflykt eller semester eller letar efter saker att göra i Småland, är Ödevata den givna platsen för en spännande fiskedag!

Tack vare att du har flera sjöar att välja mellan finns det något att göra eller se som passar alla. Direkt inpå husknuten ligger vår "hemmasjö" Ödevaten som har flera stabila bryggor och fiskeplatser från land. Eftersom Ödevaten har massa med vikar och öar har du och din familj chans att tillbringa en heldag ute vid sjön i lugn och ro.

Vill ni upptäcker mer av det förtrollande sjölandskapet runt omkring så hyr vi ut båtar med eller utan motor, samt flytvästar för vuxna och barn. Åk på en äventysresa utan bekymmer!
Läs mer om vår service till er som vill fiska...

Vilka sjöar ni än väljer att bekanta er med väntar mycket glädje och fina minnen. Tänk även på att fiske innehåller så mycket mer än bara fiske! Det blir det en spännande upplevelse! Tiden ni tillbringar tillsammans med att grilla och berätta fiskehistorier kombinerat med spänning i tillvaron gör fisket till ett äventyr för alla.

 

Våra erbjudanden

  • En dags fiske i Ödevaten från land. Barn och ungdommar upp till 18 år fiskar fritt.  Vuxna 60 kr/pers.
  • Hyra av roddbåt 200 kr/dag. Samma pris för 1 tim som för ern hel dag. 
  • Hyra av elmotor 150 kr/dag. 
  • GRATIS - Välkomna varje år på kristihimmelsfärdsdag - då firar vi alltid 1:a Metardagen och bjuder alla på gratis fiske och hyror av kanoter, båtar och kajaker.
  • Följ våra => aktuella events
familj_båt

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt!
En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön :) efter att ha fått en egen abborre på kroken!
(recension på TripAdvisor)


Karin Norling, reste med familjen.