Vår nya logga
Kolla in vår nya hemsida!
Där hittar du vår senaste information och erbjudande. Klicka här!

Inspirerande möten        

Från lugn till lagkänsla: Naturen har mycket att ge till din konferens

Ödevata FiskeCamp är en plats där gästerna får möta naturen, varandra och sig själva.
Vi erbjuder ett helhetskoncept med konferenslokaler, logi och helpension, kombinerat med oförglömliga natur upplevelser och mycket personlig service. Den natursköna miljön med enskilt läge gör skillnad för dig och din grupp: Konferensen blir mer personlig, men framför allt ostörd och inspirerande upplevelse. Dra därtill nytta av varierande kick off aktiviter och stärka teamkänslan inom företaget, laget eller föreningen. 

Boende

konferensboende

Välkomna i Ödevata Gårdshotell där vi gärna tar emot upp till 30 övernattningsgäster i samband med er konferens. Som större grupp drar ni nytta av de generösa gemensamma utrymmen som samlingsrum och självhushållskök. 14 rum totalt där hälften av rummen har egna badrum. Ni erbjuds även att hyra hela anläggningen inkl våra stugor exklusiv till er konferens eller teambuilding event.

Lokaler och service

konferenslokal

I Ödevatas charmiga huvudbyggnad finns konferenslokaler med plats för upp till 30 personer. Övervåningens konferensrum  bjuder på en fantastisk utsikt mot sjön och tillgång till den stora panorama- balkongen. Projektor och tillgång till internet finns. Mindre grupprum finns i husets två köken och i entrén (med stora fåtöljer). Dessutom en lätt tillgänglig konferensdel i matsalen på entréplan.    

Snabbfakta konferens

 • Dagskonferens, pris fr. 320:-/pers.
 • Dygnskonferens, pris fr. 990:-/pers
 • Kick off kväll med fiske, grillpaket, bastu och bad i vedeldat utekar, pris 440:-/pers
 • Konferenslokal för max 30,
  matsal för max 70 personer
 • Vid större sällskap:
  "Hyr hela Ödevata för er själva"
 • Kombinerbar med olika aktiviteter som fiske, bastu och bad
 • Moms tillkommer på ovan priser
Uppdaterad: 31/10/2018

Fiske och aktiviteter

fiske

Upplev den speciella blandningen av spänning och ro som fisket ger.
Vi erbjuder insjöfiske efter gädda och abborre från båt och hyr ut all nödvändig fiskeutrustning. Upplev en fiskeresa med professionell guide eller paddla på stilla vattenvägar. Njut av ett dopp i vår vedeldad badtunna eller basta på bastuflotten! På land kan ni vandra på märkta stigar eller hälsa på gårdsdjuren. Och varför inte bara sitta runt lägerelden och slappna av in den sköna naturen?

Mat och Catering

mat

Välkomna till vildmarksrestaurangen!
För att stärka teamkänslan, testa gemensam Outdoor-cooking! Det är en fantastiskt teambuilding aktivitet. Tillsammans stekar, rökar, kokar och gräddar vi en trerätters måltid med godsaker från regionens skafferi! Tipi-kåtan ger mysig stämning och skydd mot väder och vind. Självklart tar vi också hand om fikarasten, lunchen och middagen under ert möte på Ödevata. Frukosten till våra övernattningsgäster bjuder på stor variation och ger en bra start på dagen.

Gruppresor och läger

grupper

Ödevata är en helt unik plats för alla slags grupper: Barn, ungdomar, familjer, företag och föreningar upplever Ödevata som ett paradis för alla som vill komma ifrån till en vacker och avskild plats mitt i naturen. Perfekt för de som ordnar sitt schema själva och "bara" hyr stugor hos oss. Men vi ser även fram emot att serva er med hela konceptet, aktiviteter, utflykter, transport inkl. helpension. Vi jobbar på för att Ödevata ska vara tillgänglig och inkluderande för alla!

Ett stort tack för tre fantastiska dagar hos er. Underbar miljö, bra boende och god mat. Onsdagskvällen blev en kväll att minnas: Er fantasiska fina badanläggning, bastuflotte vedeldad badtunna och för de som inte ville bada fanns det ju en grillkåta med en sprakande eld att sitta runt och bara umgås. Ännu en höjdpunkt var kräftfisket på torsdagskvällen. Håkan förgyllde kvällen med stort sitt stora engagemang och väldigt god mat.
Jag kan verkligen rekommendera andra företag att lägga sin Kick Off hos er. Än en gång TACK - vi går in i hösten stärkta efter tre härliga dagar hos er!!!!

Stefan Eriksson, Crawford Sverige AB