Vår nya logga
Kolla in vår nya hemsida!
Där hittar du vår senaste information och erbjudande. Klicka här!
Camping

Snabbfakta Camping

 • Liten camping med max 15 ekipage fördelat på två platser
 • Året-runt-camping
 • 200:-/natt/ekipage
 • 50:-/natt för el
 • Tillgång till dusch och toalett
  utan extra kostnad
 • Incheckning efter kl 12:00 och utcheckning senast kl. 12:00
 • Tyvärr inga möjligheter till latrintömning

Husbilar välkomna: Ta med er bostad till Ödevata

Med tält, husbil eller husvagn är ni närmast naturen och kan njuta av den fina omgivningen på gården mellan skog och sjö.
Ödevata FiskeCamp hälsas alla campare varmt välkomna! Det finns mycket att göra och se i Ödevata!

Eftersom vi endast erbjuder ett fåtal camping platser intill sjön Ödevaten, är det bra att förboka till oss per telefon, e-post eller online. Kanske behöver ni "mellanlanda" på vägen till Kalmar, Öland eller på semester resan genom Sverige? Vi ordnar så att ni får ett vackert ställe för er ekipage.

När ni campar hos oss har ni två platser att välja på, och båda med fin utsikt på sjön Ödevaten.

 • Den stora gräsplanen ligger lite avskilt, lite högre vid sjön och båtplatsen. Där finns tillgång till el och vatten, nerdraget dit.  150 m till toalett och dusch. Grillplats finns, ni har från 10 m till sjön och ca. 50 m till badplatsen. Max 10 ekipage. 
 • Den andra parkeringen är belagd med asfalt och man har tillgång till våra elstolpar. Parkeringen ligger direkt vid sjön och ni har närmare till toalett och dusch. Max 5 ekipage. 
I Ödevata har vi inga möjligheter att erbjuda latrintömning. Campare har dock tillgång till fräscha och fina duscher/toalett såsom en plats att diska inomhus.

GoNatureTrip: Vägen du väljer gör skillnaden

Vi ingår i ett nätverk som erbjuder familjevänliga aktiviteter och unika semesterupplevelser på din rundresa genom Sverige. Hitta något för just dig bortom de klassiska sevärdheterna: Livet på gården, fiske med guide, båtliv, flytbastu och andra spännande familjeäventyr. Inspiration för dig som reser med husbil hitter du på GoNatureTrips hemsida.

Ödevata FiskeCamp är även del av Premium GoNatureTrip som erbjuder exklusiva turer och resmål på husbilsresan genom Sverige. Tillsammans med Daylight husbilcenter i Jönköping arbetar vi på att du får uppleva en oförglömlig husbilssemester!