collage_object2

Plats för semester drömmar: Stuguthyrning i Ödevata

Ödevata är ett vidsträckt område med mycket plats till din semester dröm: Hos oss är du välkommen att hyra ditt eget stuga - perfekt för alla som önskar rekreation nära naturen och att vara för sig själva. På plats finns den rymliga Sjövillan för 9 personer och våra Sjöstugor som är 2 mindre hus intill varandra med 9 bäddar totalt.

Sjövillan

loading...

Sjövillan är den perfekt stuga för två familjer eller ett stort kompisgäng. På rymliga 240 m² är Sjövillan uppdelad på två lägenheter, en på varje våning. Trädgården går längs sjökanten med egen bad- och båtbrygga. Stugan bjuder på generösa och vackra gemensamma utrymmen. Inomhus samlas ni i den stora matsalen med brasa och sjöutsikt. Utomhus lockar en stor tomt, terrass och balkong.

  • På nedre plan finner ni det stora köket, matplatsen med braskamin och sjön utanför de stora panoramafönstren.
    Tre sovrum, två toaletter och en dusch.
  • På andra våningen finns kök med matplats, badrum med toalett och dusch. Två sovrum och ett vardagsrum.
I hyran ingår en båt med elmotor i Ödevaten, flytvästar, 1 kanot och 2 cyklar. Vedeldad badtunna på tomten. Tillgång till vedeldad bastu. Fri tillgång till ved till badtunna och lägereld. Grill och tvättmaskin på plats för en perfekt upplevelse. Hundar är välkomna!

Sjöstugan x 2

loading...

Inför sommarsäsongen 2017 fick våran mysiga Sjöstuga en tvilling! På en enorm 10.000 kvm privattomt står numera 2 stugor intill varandra så att vi kan erbjuda 9 sängplatser totalt på denna fina, vattennära plats. Stugorna kan inte hyras separat utan endast som en enhet för större grupper eller familjer som reser tillsammans. Hundar är också välkomna till en extra kostnad.

  • Konceptet liknar huset Sjövillan. Två kök och två vardagsrum och totalt finns det 3 badrum, 4 dubbelrum, ett enkelrum och en bastu. Istället att allt distribueras under ett tak så fördelas detta på 2 direkt intilliggande hus på samma enorma lummiga tomt.
  • Sjöstugan på 90m² har 3 sovrum för upp till 5 personer. Nere vid sjön finns en extra liten hus med en öppen spis, solstolar och en fantastisk utsikt över sjön. Bredvid det är din brygga och en bastu.
  • Det nya stugan är något mindre och rymmer 4 personer. Här byggde vi stora glasdörrar med terrassgolv ut mot sjön. På den sidan stugan njuter man av kvällssolen.
Båda stugor är utrustade med disk- och tvättmaskiner. Grill finns, 2 cyklar, en båt med elmotor i Ödevaten för fiske äventyr och flytvästar ingår i hyran.

Nilssons

loading...

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Fantastiskt fint läge vid två sjöar, med massor av aktiviteter.
Jag var där och fiskade och trivdes mycket bra, det fanns flera sjöar man kunde hyra båt. Malin och Magnus som driver stället är mycket trevliga och gör sitt bästa för att man skall ha det bra..
Björn från Vänersborg. Tripadvisor