collage_object2

Välkomna till Ödevata

  Där skog möter sjö 

I den vackra vildmarken i Småland, där skog möter sjö, ligger Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp.
En boende- och konferensanläggning med hållbarhet i fokus. 
Ödevata är en semesterplats där ni får möta naturen, varandra och er själva. 

Välkommen på exklusiv premiär och festmiddag!
Önskar ni en ny upplevelse och att vara en del av en hållbarhetsrörelse i framkant?
Önskar ni dessutom lära er något nytt och äta gott - anmäl er till Ödevatas Fiskepremiär den 7 mars!  Till program och anmälan här...

Följ Ödevatas hållbara utveckling och prenumerera på vårt nyhetsbrev som skickas ca 4 ggr per år.

Öppettider
Nu i eftersäsong finns vi säkrast tillgängliga i receptionen måndag - fredag mellan kl 08:00 - 11:00
Övriga tider servar vi er per telefon. 

Våra boenden ligger precis intill sjön Ödevaten. Gårdshotell med 12 rum, alla med egna badrum, och moderna stugor i Småland för korttidsuthyrning. Bästa ställe för semester. Mer om boendet...

Konferens mellan sjöarna:
Vi erbjuder ett helhetskoncept med lokaler och teknik tillsammans med naturupplevelser, service med helpension och logi. Perfekt för teambuilding och äventyrsresor!
Mer om konferenser...

FiskeCamp

Precis vid sjön Ödevaten ligger vår FiskeCamp, och flera fiskevatten i närheten är rika på fiske som gädda och gös. Vi ger dig all service för att lyckas!
Mer om fisket...

Ta med en bostad i form av en husbil, husvagn eller tält! Naturen och tystnaden kombinerat med aktiviteter och upplevelser är det våra campinggäster uppskattar mest. 
Mer om campingen...

Aktivitetsgård

Ödevata är helårsöppet, perfekt för sista minuten weekend! Vi erbjuder upplevelser och äventyr i den "vilda" naturen för hela familjen. Vi har mycket aktiviteter för barn!
Mer om upplevelser...

I Småland mellan sagolika sjöar och trolska skogar ligger Ödevata Fiskecamp. Hit till vårt paradis bjuder vi, Malin och Magnus, er varmt välkomna!
Mer om oss...

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön :) efter att ha fått en egen abborre på kroken!
Karin Norling, Kalmar. Tripadvisor 

båtuthyrning