collage_object2

Välkomna till Ödevata

  Där skog möter sjö 

I den vackra vildmarken i Småland, där skog möter sjö, ligger Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp.
En boende- och konferensanläggning med hållbarhet i fokus. 
Ödevata är en semesterplats där ni får möta naturen, varandra och er själva. 

Har vi öppet och tar emot gäster nu i Corona tider?   JA - välkomna!

Många undrar om vi har öppet nu i denna tid, våren 2020 - Svaret är JA 
Vi tar Corona smittan på allvar och har ändrat många av våra rutiner. Eftersom det, på grund av nuläget, är mycket få gäster hos oss nu så har vi alla möjligheter att fördela våra gäster en bit i från varandra. Vi har totalt 5 hus i vår verksamhet och alla hus har fina kök för egen självhushållning. Totalt 7 gästkök att fördela gäster på. Dessutom har vi även vår lilla naturcamping öppen och även den möjligheten är mycket trygg då ni bor i er egna husbil / husvagn.  
Alla som bokar nu får mycket generösa avbokningsregler för att detta inte ska hindra er att boka. 
Hoppas vi får möjlighet att få just din bokning - VÄLKOMNA! 

Öppettider
Vi har öppet alla dagar hela året runt. Vissa perioder kan det vara bra att kontakta oss innan ni kommer så att vi är på plats. För er som inte vill boka båt, kanot, bastu, kajak eller rum i förväg så har vi:
Receptionen bemannad måndag - fredag mellan kl 08:00 - 11:00
men som sagt så kan ni komma alla dagar alla tider till Ödevata 
- använd vår port-telefon som hänger bredvid receptions-dörren när ni kommer. 

Våra boenden ligger precis intill sjön Ödevaten. Gårdshotell med 12 rum, alla med egna badrum, och moderna stugor i Småland för korttidsuthyrning. Bästa ställe för semester. Mer om boendet...

Konferens mellan sjöarna:
Vi erbjuder ett helhetskoncept med lokaler och teknik tillsammans med naturupplevelser, service med helpension och logi. Perfekt för teambuilding och äventyrsresor!
Mer om konferenser...

FiskeCamp

Precis vid sjön Ödevaten ligger vår FiskeCamp, och flera fiskevatten i närheten är rika på fiske som gädda och gös. Vi ger dig all service för att lyckas!
Mer om fisket...

Ta med en bostad i form av en husbil, husvagn eller tält! Naturen och tystnaden kombinerat med aktiviteter och upplevelser är det våra campinggäster uppskattar mest. 
Mer om campingen...

Aktivitetsgård

Ödevata är helårsöppet, perfekt för sista minuten weekend! Vi erbjuder upplevelser och äventyr i den "vilda" naturen för hela familjen. Vi har mycket aktiviteter för barn!
Mer om upplevelser...

I Småland mellan sagolika sjöar och trolska skogar ligger Ödevata Fiskecamp. Hit till vårt paradis bjuder vi, Malin och Magnus, er varmt välkomna!
Mer om oss...

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön :) efter att ha fått en egen abborre på kroken!
Karin Norling, Kalmar. Tripadvisor 

båtuthyrning