Vår nya logga
Please Wait.....
Kolla in vår nya hemsida!
Där hittar du vår senaste information och erbjudande. Klicka här!

Välkomna till Ödevata

  Där skog möter sjö 

I den vackra vildmarken i Småland, där skog möter sjö, ligger Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp.
En boende- och konferensanläggning med hållbarhet i fokus. 
Ödevata är en semesterplats där ni får möta naturen, varandra och er själva. 

Ny film om vår biokoltillverkning

Den röda tråden i Ödevatas verksamhet är en hållbar livsstil och en hållbar turism. Vi strävar efter att bli den mest hållbara turistanläggningen i Sverige, kanske i hela världen. Och vi strävar efter att vara klimatpositiva. Vi vill bidra till ett stabilt klimat, inte tära på det. Välkomna till Ödevata, det lilla paradiset i den småländska skogen.

Våra gäster kan känna sig trygga under sin vistelse hos oss

Vi tar Corona smittan på allvar och har ändrat många av våra rutiner. Vi känner att våra gäster kan känna sig trygga hos oss. Liten verksamhet med mycket utrymme, oändligt med utrymme utomhus och vi hanterar byte, städ och frukost enligt alla föreskrifter.

Alla som bokar nu får mycket generösa avbokningsregler för att detta inte ska hindra er att boka. 
Hoppas vi får möjlighet att få just din bokning - VÄLKOMNA! 

Öppettider
Vi har öppet alla dagar hela året runt.
Nu under HS är vi alltid hemma på gården alla förmiddagar.  
- använd vår port-telefon som hänger bredvid receptions-dörren när ni kommer. 
Känner ni er osäkra så kontakta oss i förväg så servar vi er alltid. 
VÄLKOMNA!!!

Våra boenden ligger precis intill sjön Ödevaten. Gårdshotell med 12 rum, alla med egna badrum, och moderna stugor i Småland för korttidsuthyrning. Bästa ställe för semester. Mer om boendet...

Konferens mellan sjöarna:
Vi erbjuder ett helhetskoncept med lokaler och teknik tillsammans med naturupplevelser, service med helpension och logi. Perfekt för teambuilding och äventyrsresor!
Mer om konferenser...

FiskeCamp

Precis vid sjön Ödevaten ligger vår FiskeCamp, och flera fiskevatten i närheten är rika på fiske som gädda och gös. Vi ger dig all service för att lyckas!
Mer om fisket...

Ta med en bostad i form av en husbil, husvagn eller tält! Naturen och tystnaden kombinerat med aktiviteter och upplevelser är det våra campinggäster uppskattar mest. 
Mer om campingen...

Aktivitetsgård

Ödevata är helårsöppet, perfekt för sista minuten weekend! Vi erbjuder upplevelser och äventyr i den "vilda" naturen för hela familjen. Vi har mycket aktiviteter för barn!
Mer om upplevelser...

I Småland mellan sagolika sjöar och trolska skogar ligger Ödevata Fiskecamp. Hit till vårt paradis bjuder vi, Malin och Magnus, er varmt välkomna!
Mer om oss...

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön :) efter att ha fått en egen abborre på kroken!
Karin Norling, Kalmar. Tripadvisor 

båtuthyrning